Consiliul Judetean Covasna a introdus pe ordinea de zi a sedintei sale ordinare din noiembrie suspendarea hotararii privind aprobarea amplasarii unui panou cu inscriptia 'tinutul secuiesc', pe marginea DN11, la Chichis, din cauza unor greseli de natura tehnica identificate in documentatie, relateaza NewsIn.

In acest caz, vicepresedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ca la momentul in care au preluat terenul de la o persoana fizica era emisa foaia de proprietate, iar ei au trecut acele date.

'Problema este ca dupa multe si importante controale la respectarea legislatiei de catre acest document, s-a gasit ca este o problema, parcelele nu erau corecte. A fost actul pentru omul respectiv emis gresit, greseala trebuie remediata', a spus Demeter, transmite corespondentul NewsIn.

Decizia de retragere a aprobarii amplasamentului, pana la clarificarea exactitatii datelor de idntificare a terenului, vine si dupa ce Prefectura Covasna a sesizat Consiliul Judetean cu privire la faptul ca parcelele nu corespundeau si s-a solicitat revocarea hotararii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.