In urma analizarii declaratiilor de avere si de interese depuse in 17 ianuarie 2008 si in 4 iulie 2008, precum si a documentelor solicitate, a rezultat ca Padurean nu a mentionat toate bunurile detinute impreuna cu familia sa, informeaza un comunicat remis marti de Agentia de Integritate (ANI).

Din analiza documentelor a mai rezultat ca viceprimarul din Resita si, in acelasi timp, coordonator al societatilor comerciale din subordinea Consiliului Local Resita, se afla in conflict de interese intrucat nu si-a facut cunoscut interesul personal privind societatea comerciala Echinox Com SRL, administrata in prezent de fiul acestuia, Calin Tiberiu Padurean.

"Prin aceasta omisiune, domnul Padurean a creat cu buna stiinta avantaje si beneficii nejustificate SC Echinox Com SRL, societate administrata pana la data de 01.07.2004 de catre acesta, ulterior acestei date, firma fiind administrata de fiul acestuia, Calin Tiberiu Padurean", se arata in comunicat.

In acest sens, ANI a dispus efectuarea de verificari intr-un nou dosar, in vederea identificarii actelor juridice si administrative incheiate cu incalcarea regulilor privind conflictul de interese.