Candidatul PSD la Camera Deputatilor in Colegiul 25 Drumul Taberei nu reuseste sa-i convinga pe alegatori ca merita un loc in Parlament. Oamenii o simpatizeaza, ii cer autografe, dar n-o voteaza. O trimit la cantat.
Luminita Anghel a recunoscut in fata presedintilor de asociatii ca nu se pricepe la politica, dar a promis ca o sa prinda din zbor.

Louis Vuitton si Coco Chanel si-au pus pentru o luna vize de flotant in Drumul Taberei. Nu in Mall Plaza, ci chiar in pantecele cartierului, pe bulevardele Timisoara si Ghencea, acolo unde isi au sediile de campanie doua starlete: una politica - Elena Udrea (PD-L) si alta din showbiz - Luminita Anghel (PSD). Cum fiecare vrea sa-i reprezinte pe cetatenii din Colegiul 25 in Camera Deputatilor, au coborat de pe tocuri, si-au pus cizme comode in picioare, si-au acoperit hainele de lux cu geci portocalii sau rosii si o iau la pas pe strazile din cartier.

Asta spune ca face de mai bine de o luna Elena Udrea, iar de aproape doua saptamani ii urmeaza exemplul contracandidata de la PSD.

In pufoaica rosie cu vreo cinci numere mai mare, Luminita Anghel nu se deosebeste de echipa de voluntari, elevi de liceu: „Aa, e si doamna Luminita aici!”, a exclamat un cetatean care s-a oprit sa primeasca un pliant. Omului nu i-a trebuit mai mult de un minut sa inceapa sa-si turuie problemele, toate legate de administratia locala: „Astea de aici de langa Albinuta sunt singurele chioscuri nedemolate din cartier. A venit un nemernic, Dumnezeu sa-l odihneasca pentru ca s-a dus, le-a dat semnatura si acu’ nu mai poti sa-i scoti de aici”.

Grupul de 16 persoane (voluntari, doi responsabili de campanie si doi bodyguarzi de la VIP Security, care n-au scapat-o din ochi pe candidata-artista) a atras privirile curiosilor, dornici si ei sa se bage in seama: „O observatie si atat: tineti atatia tineri ocupati aici cand e nevoie de forta de munca pe santiere!”, i-a reprosat candidatei PSD un trecator. O femeie rotofeie i-a declarat simpatia Luminitei Anghel, cerandu-i la schimb o geaca rosie, pentru ca e pensionara si hainele sunt scumpe. „Pai o purtati asa cu numele meu? (...) Dati-ne adresa si va aducem acasa”, i-a replicat Anghel. Aceasta se plange ca oamenii „sunt invatati prost, cu pomeni electorale si asteapta sa le dai ceva”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.