Luminita Anghel a recunoscut in fata presedintilor de asociatii ca nu se pricepe la politica, dar a promis ca o sa prinda din zbor.

Louis Vuitton si Coco Chanel si-au pus pentru o luna vize de flotant in Drumul Taberei. Nu in Mall Plaza, ci chiar in pantecele cartierului, pe bulevardele Timisoara si Ghencea, acolo unde isi au sediile de campanie doua starlete: una politica - Elena Udrea (PD-L) si alta din showbiz - Luminita Anghel (PSD). Cum fiecare vrea sa-i reprezinte pe cetatenii din Colegiul 25 in Camera Deputatilor, au coborat de pe tocuri, si-au pus cizme comode in picioare, si-au acoperit hainele de lux cu geci portocalii sau rosii si o iau la pas pe strazile din cartier.

Asta spune ca face de mai bine de o luna Elena Udrea, iar de aproape doua saptamani ii urmeaza exemplul contracandidata de la PSD.

Citeste si:

In pufoaica rosie cu vreo cinci numere mai mare, Luminita Anghel nu se deosebeste de echipa de voluntari, elevi de liceu: „Aa, e si doamna Luminita aici!”, a exclamat un cetatean care s-a oprit sa primeasca un pliant. Omului nu i-a trebuit mai mult de un minut sa inceapa sa-si turuie problemele, toate legate de administratia locala: „Astea de aici de langa Albinuta sunt singurele chioscuri nedemolate din cartier. A venit un nemernic, Dumnezeu sa-l odihneasca pentru ca s-a dus, le-a dat semnatura si acu’ nu mai poti sa-i scoti de aici”.

Grupul de 16 persoane (voluntari, doi responsabili de campanie si doi bodyguarzi de la VIP Security, care n-au scapat-o din ochi pe candidata-artista) a atras privirile curiosilor, dornici si ei sa se bage in seama: „O observatie si atat: tineti atatia tineri ocupati aici cand e nevoie de forta de munca pe santiere!”, i-a reprosat candidatei PSD un trecator. O femeie rotofeie i-a declarat simpatia Luminitei Anghel, cerandu-i la schimb o geaca rosie, pentru ca e pensionara si hainele sunt scumpe. „Pai o purtati asa cu numele meu? (...) Dati-ne adresa si va aducem acasa”, i-a replicat Anghel. Aceasta se plange ca oamenii „sunt invatati prost, cu pomeni electorale si asteapta sa le dai ceva”.