Presedintele Partidului Civic Maghiar Mures, Raduly Levente, si sotia lui au murit, marti seara, intr-un accident de circulatie petrecut la Huedin, in judetul Cluj, relateaza NewsIn

Raduly Levente impreuna cu sotia sa si o alta colega mergeau in Ungaria la un congres.

Acesta avea 34 de ani si era medic la Clinica de Neuropsihiatrie din Tg Mures si.

Sefa Clinicii, dr. Marieta Gabos Grecu, a declarat astazi ca nu ii vine sa creada ca acesta a murit. „Era un tanar de perspectiva, bun profesionist, ambitios”, a declarat aceasta

Kiss Istvan, membru in conducerea PCM Mures, a afirmat ca „moartea lui Raduly este o mare pierdere pentru politica si unitatea maghiarilor”.

Potrivit unui comunicat al Politiei Cluj accidentul s-a produs din cauza neatentiei soferului, sotia lui Raduly.

„S. Ildiko, de 32 ani, din municipiul Targu Mures, conducea autoturismul Seat Cordoba, pe DN 1 E 60, la km 529 + 300 m. In afara localitatii Huedin s-a angajat in efectuarea unei depasiri neregulamentare - in zona de actiune a indicatorului „Depasirea interzisa” -, a autotractorului Renault, inmatriculat in Polonia, condus de B. Jan Antoni, de 49 ani. A acrosat acest autovehicul, fiind proiectat apoi pe sensul opus in autoutilitara Iveco, condusa regulamentar de L. Ianos, de 38 ani, din comuna Baciu”, se arata in comunicat.

In urma accidentului, a mai fost ranita o alta tanara, G. Eva, care a fost internata la un spital din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.