"Nastase e nedemn pentru functia de presedinte. Traieste in mocirla si ce face el este incalificabil pentru o fiinta umana", a fost de parere liderul PRM * Vadim a asigurat ca PRM nu va vota sub nici o forma un guvern PSD
Seful peremistilor, Vadim Tudor, a declarat ieri ca il prefera pe prezidentiabilul PNL-PD, Traian Basescu, in functia de presedinte al Romaniei. "Dintre Adrian Nastase si Traian Basescu il aleg pe Basescu pentru ca are moravuri sanatoase", a precizat Vadim facand trimitere la vehiculata orientare sexuala a premierului. Totodata, el si-a motivat preferinta specificand ca, sub guvernarea PSD, au crescut in mod considerabil datoriile externe ale Romaniei iar coruptia a atins cote alarmante. "Nastase e nedemn pentru functia de presedinte. Traieste in mocirla si ce face el este incalificabil pentru o fiinta umana", a fost de parere Vadim. De asemenea, el a precizat ca PRM a facut apel la comunitatea internationala pentru a lua act de fraudarea alegerilor de duminica si pentru a dispune de urgenta anularea lor. Vadim a specificat ca Alianta DA nu a avut cum sa fure la scrutinul electoral deoarece acesta a fost organizat de PSD. Seful peremistilor a cerut din nou electoratului sau ca, in conditiile in care rezultatul alegerilor nu va fi anulat, sa boicoteze turul doi al scrutinului electoral prin absenteism. El a mai anuntat ca PRM nu va vota sub nici o forma viitorul Guvern. Vadim l-a sfatuit de asemenea pe Traian Basescu sa se retraga din cursa pentru Presedintie pentru a nu valida primul tur al alegerilor si pentru a se ajunge la alegeri anticipate. Datorita infrangerii din alegeri, din cele 15 locuri eligibile promise Blocului National Sindical (BNS), Vadim a oferit doar 5. La finalul conferintei, el i-a amenintat pe Ion Iliescu si pe "tizul" acestuia, Adrian Nastase, ca le va face zile grele din opozitie. "Pe cine pun eu pleoapa o sa se duca cu caruciorul de gaz sa ia lapte", a conchis Vadim.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.