Camera Deputatilor organizeaza o licitatie deschisa pentru a-si asigura serviciile de transport aerian si cazare in strainatate pe anul 2009, care vor costa statul roman circa doua milioane euro, potrivit unui anunt al Camerei.

Valoarea estimata a contractului este intre 5,7 si 7,6 milioane lei, fara TVA (n.r. circa doua milioane euro).

Durata contractului este intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2009 si va fi suportat din bugetul de stat, potrivit anuntului Camerei Deputatilor.

Contractul va fi divizat in doua loturi: lotul 1: asigurare serviciilor de transport aerian si lotul 2: asigurarea servicii de cazare in strainatate.

Deputatii solicita o garantie de participare de 40.000 lei pentru lotul 1 si de 17.000 lei pentru lotul 2, precum si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA.

Cererile de participare trebuie depuse pana la 22 decembrie, data la care vor fi deschise ofertele la sediul Camerei Deputatilor.

Intre conditiile cerute pentru lotul 1, companiile interesate trebuie sa fii realizat o cifra medie anuala de afaceri, pe ultimii trei ani, de peste sase milioane lei, iar pentru lotul 2 de 2,55 milioane lei.

Anuntul a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) cu trei saptamani inainte de alegerile parlamentare din 30 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.