Guvernul Tariceanu este mai periculos decat criza internationala din domeniul economico-financiar, deoarece masurile luate provoaca greve, a afirmat, miercuri, la Cluj, presedintele PD-L, Emil Boc, citat de NewsIn.
"Guvernul Tariceanu este mai periculos decat criza economica, pentru ca este o calamitate naturala. Este o calamitate pentru ca, pe de-o parte, a reusit sa invrajbeasca diverse categorii sociale, iar pe de alta, a reusit sa scoata in strada categorii de functionari si oameni care, altfel, ar fi stat la locul lor, daca era o guvernare eficienta si in interes general, nu de grup”, a declarat Emil Boc, care a descris Guvernul Tariceanu drept "ultima calamitate a acestui an".

Presedintele PD-L spera ca motiunea de cenzura depusa de partidul sau sa-i "trezeasca" pe parlamentarii PSD si PNL, acum, in ultimul moment. "Sper ca, pana la urma, acest guvern care a sfidat tot ceea ce se putea sfida in tara, pleaca mai repede acasa, acolo unde ii este locul, in Opozitie si in istorie", a afirmat Emil Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.