Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca-si doreste 'mai mult decat orice' sa revina in functia de ministru de interne, daca partidul sau va intra la guvernare, anunta NewsIn
"Imi doresc mai mult decat orice sa fiu ministru de interne daca vom castiga alegerile", a admis Blaga, intrebat fiind daca ar vrea sa revina in postul de la interne. El a comentat ca "n-a fost niciun secret" faptul ca a considerat "tot timpul" ca este ministerul in care s-ar descurca cel mai bine.

Blaga a completat ca este interesat de continuarea masurilor necesare pentru ca Romania sa devina tara Schengen si a atras atentia ca exista "o intarziere de mai bine de un an" in privinta contractului cu EADS.
Numele lui Vasile Blaga a fost vehiculat printre variantele de candidati PD-L la functia de premier, alaturi de cel al lui Adriean Videanu si a lui Theodor Stolojan, acesta din urma fiind si cel confirmat oficial de conducerea partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.