Presedintele Traian Basescu se intalneste luni cu presedintele Autoritatii Palestiene, Mahmoud Abbas, care va face o vizita oficiala in Romania la invitatia sefului statului, se arata intr-un comunicat al presedintiei remis duminica Agentiei NewsIn

Potrivit sursei citate, presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene, Mahmoud Abbas, se va afla in Romania, in perioada 3-4 noiembrie, la invitatia presedintelui Traian Basescu. Abbas va fi primit luni dimineata, la palatul Cotroceni, de seful statului, in cadrul convorbirilor la nivel inalt urmand a fi abordate perspectivele dezvoltarii relatiilor romano - palestiniene, cat si problemele specifice regiunii Orientului Mijlociu.

Presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene va mai avea convorbiri oficiale cu conducerile celor doua Camere ale Parlamentului si cu Muftiul Comunitatii Musulmane din Romania, informeaza administratia prezidentiala.

Seful statului a efectuat, in cursul lunii octombrie, o vizita oficiala in Siria, la invitatia omologului sau, presedintele Bashar Al-Assad, in cadrul careia s-au abordat subiecte legate de cooperarea energetica, dar si situatia din Orientul Mijlociu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.