PSD Mehedinti a inceput de vineri sa stranga semnaturi pentru organizarea unui referendum in vederea dizolvarii Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, anuntul fiind facut, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre Eugen Nicolicea, presedintele PSD Mehedinti.

Deputatul Nicolicea a declarat ca acesta initiativa vine pe fondul mai multor nemultumiri legate de activitatea consilierilor locali PD-L. "Am inceput sa strangem semnaturi chiar de astazi (n.r. vineri) fiindca este un lucru important si nu mai putem amana. Am demarat acest referendum pentru dizolvarea Consiliului Local pentru a scoate escrocii si praduitorii de terenuri de la PD-L din CL", a afirmat Nicolicea.
Deputatul nu a putut estima insa perioada in care va reusi sa stranga semnaturile necesare.

"Referendumul se organizeaza ca urmare a cererii adresate in acest sens prefectului de cel putin 25% din numarul cetatenilor cu drept de vot inscrisi pe listele electorale ale unitatii administrativ-teritoriale. In aceste conditii, va dura ceva timp pana vom strange semnaturile”, a mai spus presedintele PSD Mehedinti.

Eugen Nicolicea a solicitat, recent, Prefecturii Mehedinti sa constatate si incetarea de drept a mandatului primarului Severinului, Constantin Gherghe (PD-L), pe care il acuza de incompatibilitate, intrucat nu a depus la Baroul Mehedinti, in termen de 15 zile de la numirea sa in functia de primar, o cerere de suspendare din functia de avocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.