Primarul Bucurestiului se lasa greu convins si anunta o eventuala candidatura a lui Tariceanu la presedintie

PNL si Sorin Oprescu discuta de cateva luni despre transferul primarului Capitalei la echipa liberala. Oprescu refuza, deocamdata, sa faca pasul decisiv. Semne ale unei apropieri exista insa. Premierul Tariceanu si primarul Oprescu s-au intalnit adesea in ultima perioada, ultima intrevedere avand loc chiar miercuri seara, la Primaria Capitalei. Oficial, cei doi au discutat despre transportul in Capitala si in Ilfov, respectiv despre transferul unor spitale din Bucuresti in administrarea primariei. Neoficial, s-a discutat si despre inscrierea lui Oprescu in PNL, respectiv despre o eventuala candidatura a acestuia la Presedintia Romaniei, anul viitor.

Intrebat despre aceasta, primarul Sorin Oprescu a declarat pentru Cotidianul: „Eu am o singura dilema: pe cine votez anul viitor pentru presedinte: pe dl Traian Basescu sau pe dl Calin Popescu Tariceanu!? Cat despre mine, surpriza: raman acelasi independent!”.

La randul sau, Ludovic Orban, seful PNL Bucuresti, sustine ca la nivelul conducerii partidului nu s-a discutat nimic oficial despre Oprescu. „Aaa, ca vorbim noi, intre noi asa «bai, ce facem cu Sorin Oprescu, il lasam independent sau il luam la noi?», asta-i altceva, dar la nivel de conducere nu s-a discutat nimic”, a declarat Orban pentru Cotidianul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.