Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a dispus constituirea unui grup de dialog format din ministrii pe domeniile muncii, economiei si finantelor, educatiei, sanatatii, internelor si reformei administrative, pentru a purta discutii cu reprezentantii confederatiilor sindicale, transmite NewsIn.
Ministrul Cristian David a fost desemnat coordonator al grupului de dialog din partea Guvernului, se precizeaza in comunicatul de presa transmis de Executiv. Decizia premierului Tariceanu este motivata prin "dezbaterile publice din ultimele zile pe tema salarizarii, precum si necesitatea unei abordari pe calea dialogului a problemelor ce se afla in atentia Guvernului si sindicatelor"

Liderii confederatiilor sindicale reprezentative au fost invitati sa poarte discutii cu ministrii desemnati in grupul de dialog, vineri, la ora 12.00, la sediul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, pe temele "ce sunt in prezent in atentia confederatiilor sindicale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.