Presedintele PC Covasna, Aurel Dragomir, solicita demisia prefectului Gyorgy Ervin, pe motiv ca acesta a facut parte din delegatia care l-a insotit in diferite zone ale judetului pe presedintele Ungariei, Solyom Laszlo, in loc sa participe la manifestarile dedicate Zilei Armatei.
“In loc sa vina pe 25 octombrie la Ziua Armatei, a preferat sa-i duca trena presedintelui Ungariei si i-a aratat si granitele vechiului Imperiu Austro-Ungar. Ii cerem demisia prefectului, iar daca nu, vom face o interpelare in Parlament, printr-un parlamentar conservator, pentru demiterea prefectului”, a declarat Aurel Dragomir, transmite corespondentul NewsIn.

Presedintele Ungariei a vizitat vineri si sambata judetul Covasna, in cadrul programului sau fiind inclusa dezvelirea a doua monumente dedicate Revolutiei anticomuniste din Ungaria, din 1956, o vizita in comunele Aita Mare si Apata, o plimbare in Targu-Secuiesc si Cernat, acesta facand opriri si la granitele vechiului Tinut Secuiesc. Totodata, Solyom s-a intalnit cu lideri maghiari – din partea UDMR, PCM si CNS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.