Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a spus duminica, pentru NewsIn, ca pozitia dominanta in randul ministrilor, inaintea urmatoarei sedinte a Guvernului, vizeaza emiterea unei Ordonante de Urgenta pentru inghetarea salariilor, majorarile nefiind cuprinse in proiectul de buget pe 2009.
"Bineinteles. Aceste majorari nu au fost trecute in bugetul pe anul 2009", a spus Campeanu.
Sambata, ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat ca la nivelul Guvernului nu s-a discutat despre o modificare juridica pentru

blocarea majorarii salariilor profesorilor, dar ca pozitia dominanta in randul ministrilor este emiterea unei Ordonante de Urgenta pentru inghetarea salariilor.

"Nu am discutat nicio modificare juridica concreta", a spus Melescanu, la ceremonia organizata in Parcul Carol din Capitala, cu ocazia Zilei Armatei.

Intrebat daca a fost luata in considerare emiterea unei Ordonante pentru inghetarea salariilor, Melescanu a spus ca "pe fond, aceasta este pozitia dominanta, cel putin la nivelul Guvernului".

Potrivit ministrului Apararii, dupa publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de promulgare de catre presedinte a Legii privind salariile

profesorilor, membrii guvernului urmeaza sa se intruneasca intr-o sedinta si sa ia o masura concreta in cadrul legal existent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.