Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu intelege de ce Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu participa la alegerile parlamentare din noiembrie si, mai ales, de ce prim vicepresedintele PD-L mai ocupa fotoliul de eurodeputat, atata timp cat se implica in procesul electoral din Romania.
"Mirarea mea este ca oameni care au vorbit in numele poporului si au tipat in nenumarate randuri de intoarcerea la popor, nu candideaza. Nu inteleg de ce isi refuza aceasta placere? Nu inteleg de ce Stolojan spune ca nu vrea sa candideze pentru ca vrea sa serveasca partidului la nivel national, de ce nu demisioneaza din Parlamentul European ca sa lase locul unui alt om care sa faca acest job pentru care s-au primit voturi, nu doar bani", a precizat Antonescu.

El a mai adaugat ca exista, pe de alta parte, oameni care participa la alegeri, dar fac parte din legislativul European. "E situatia mai multor oameni din PE, care nu vor sa demisioneze de acolo decat daca vor fi alesi in Romania. Mi se pare incorect", a explicat vicepresedintele PNL.

Tot despre Stolojan, Crin Antonescu a afirmat ca se va opune ca PNL sa-l mai sprijine vreodata la presedintie. "Ce ma opun este ca PNL-ul sa mai sustina la presedintie un candidat pe care l-a mai sustinut, cum ar fi de exemplu Stolojan si Basescu".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.