Cu toate ca bugetul Ministerului Apararii Nationale beneficiaza de un plafon de indatorare care permite atingerea pragului de 2,38% din PIB, efectele pozitive ale suplinirii bugetului nu au fost prezente anul acesta
Mai mult, potrivit presedintelui Comisiei de aparare din Senat, Cristian Diaconescu, in vara, ministerul a si dat bani inapoi din ce-i era alocat pentru proiecte, circa 800 milioane de lei luånd drumul catre Ministerul Muncii pentru acoperirea plafonului care prevedea majorarea pensiilor. Ministrul Teodor Melescanu confirma taierea din bugetul MApN a sumei de 800 milioane de lei, insa nu afirma ca nu stie de destinatia banilor. La råndul sau, fostul ministru al muncii Paul Pacuraru sustine ca singura rectificare bugetara pe care a avut-o a fost in septembrie, cånd a primit aproape 1.100 milioane de lei, insa nu pentru pensii, ci pentru drepturile celor cu handicap si pentru copii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.