'Institutul de Studii Liberale' are dreptul de a primi in folosinta gratuita bunuri proprietate publica, dar si dreptul preferential la resurse provenite din bugetul de stat si din bugetele locale
Asta pentru ca respectiva fundatie a fost recunoscuta de Guvern ca fiind de utilitate publica, in sedinta Executivului din 14 octombrie.

Fundatia reprezinta un institut de teorie politica, ce a oferit consultanta PNL si prin care au fost cernute marile proiecte liberale. Tot aici membrii PNL au fost scoliti in politologie. "Este un institut pe care noi punem foarte multa importanta, foarte multa baza. Nu e doar o chestiune simbolica. Incercam sa facem o institutie si politica, si culturala importanta pentru Partidul National Liberal", declara anul trecut deputatul PNL Crin Antonescu. Pe la sefia institutului au trecut si Mihai Razvan Ungureanu, Theodor Paleologu. Directorul institutului este Dinu Zamfirescu. Fondator al institutului este, alaturi de alti liberali, Dinu Patriciu, cel care a si sponsorizat multe dintre actiunile desfasurate de ISL.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.