Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a acuzat, marti, Guvernul, ca a alocat discretionar fondurile pentru autoritatile locale si a declarat ca bugetul de stat a fost astfel folosit ca 'fond de campanie electorala', transmite corespondentul NewsIn

Flutur a spus marti, in conferinta de presa, ca in judetul Suceava au fost alocate, prin hotarare de guvern, fonduri suplimentare pentru toate cele 12 localitati cu primari PNL si 48 de localitati cu primari PSD si doar pentru 11 din cele 49 de localitati cu primari PD-L, printre localitatile care nu au primit niciun leu fiind si municipiile Suceava, Radauti si Falticeni.

„Dupa inundatii am cerut guvernului 300 de milioane pentru refacerea infrastructurii distruse, iar ei ne-au dat doar a zecea parte dupa doua luni. Asta in timp ce la Iasi sau la Bacau s-au dat sume de sase ori mai mari decat la Suceava”, a declarat Flutur.

Presedintele CJ Suceava a aratat ca administratia judeteana a primit doar cinci milioane de lei, in conditiile in care are nevoie de cel putin 30 de milioane de lei pana la sfarsitul anului, 20 de milioane pentru salariile personalului Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si sapte milioane pentru programul „Lapte si Corn”.

„Liberalii lui Cozmanca, care au confundat butoanele guvernarii cu plastilina de la gradinita, trebuie trimisi in opozitie pentru 20-30 de ani”, a spus Flutur, adaugand ca motiunea de cenzura va fi votata de electorat la 30 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.