Primarul municipiului Sf. Gheorghe, Antal Arpad, a intocmit patru hotarari de Guvern pe care intentioneaza sa le inainteze liderilor partidelor parlamentare romanesti din judet, pentru ca acestia sa faca demersuri pentru a atrage fonduri pentru finalizarea reabilitarii Pietei Mihai Viteazu din oras, relateaza NewsIn
Antal Arpad a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca fiecare hotarare prevede suma de 1 milion de lei pentru care partidele romanesti ar trebui sa faca lobby, transmite corespondentul NewsIn. Proiectul de reabilitare a Pietei Mihai Viteazul se ridica la 5,6 milioane de lei, din care 1,5 milioane ar urma sa fie acordati prin Fondul de Mediu, dupa ce Consiliul Local a aprobat aplicarea la acest program, pentru a beneficia de fonduri pentru spatiile verzi si mobilier.

In ceea ce priveste restul sumei, Antal a mentionat ca vrea sa-i faca pe liderii partidelor romanesti sa demonstreze ca aduc bani, in loc sa puna afise cu "Sfantu-Gheorghe oras second hand". Antal a amintit de gestul a doi lideri ai PD-L Covasna care au postat simbolic, sub panoul care indica intrarea in Sfantu-Gheorghe, un afis pe care scria in limba romana si maghiara “Oras second hand - Turkalo varos”, pentru a atrage atentia asupra imaginii create de numarul mare de astfel de magazine si cu mentiunea ca aceasta este identitatea data de UDMR in ultimii 18 ani in zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.