Nicolae Vacaroiu si-a anuntat, luni, demisia din functia de senator, sustinand un discurs in fata fostilor sai colegi de Parlament carora le-a spus ca preluarea mandatului de la Curtea de Conturi reprezinta o "reintoarcere" la profesia sa de baza.
"N-am crezut ca va fi asa de greu. Sunt poate zilele cele mai grele din viata mea. Preluarea mandatului de la Curtea de Conturi inseamna o reintoarcere la profesia mea de baza. Astazi mi-am scos insigna de senator de pe toate costumele mele. Observati ca sunt pentru prima oara fara insigna de senator. Am purtat-o cu mandrie cu gandul ca astfel contribui cu o mica particica la o legislatie moderna in folosul oamenilor. Este foarte greu cand te desparti de colective de oameni, de colegi. Un sfert din viata mea profesionala, 12 ani, mi-am petrecut-o in Senatul Romaniei", si-a inceput Vacaroiu discursul.

El le-a multumit colegilor sai senatori precum si staff-ului cu care a lucrat la Senat. "Daca am suparat pe cineva, imi cer iertare. Se mai poate intampla, dar am tinut si tin la dumneavoastra. Ma leaga de Senat amintiri placute, dar si disputele care au fost firesti. Totul e sa facem un pas inainte si vreau sa va multumesc pentru modul in care am reusit sa discutam cu clam, chiar daca am avut puncte de vedere diferite", a adaugat Vacaroiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.