Unii membri si simpatizanti PD-L au parasit, sambata, sala Palatului Cultural din Arad, unde era prezentata o componenta din programul de guvernare al partidului si candidatii din judet pentru alegerile parlamentare, pentru a merge la Festivalul Vinului, anunta NewsIn

Peste 500 de membri si simpatizanti ai PD-L au fost prezenti, sambata, la Palatul Cultural, unde mai multi lideri centrali ai partidului au prezentat oferta democrat-liberalilor pentru guvernare. Pe scena Palatului au urcat, pentru a le vorbi celor prezenti, prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan, secretarul general Vasile Blaga, prim-vicepresedintele Adriean Videanu si vicepresedintele Radu Berceanu. In sala mai erau prezente si alte persoane din conducerile unor organizatii judetene ale PD-L.

In timpul discursurilor sustinute de liderii partidului, o parte dintre membri si simpatizanti au parasit sala si s-au indreptat spre parcul din apropierea Palatului Cultural, unde este organizata cea de a VI-a editie a Festivalului Vinului. Astfel, mai multe scaune din sala au ramas libere, pe ele fiind asezate baloane portocalii cu sigla PD-L.
Dupa aproximativ 90 de minute, timp in care liderii PD-L au prezentat oferta electorala, acestia, insotiti de cei din conducerea locala a partidului, au mers in parc, la Festivalul Vinului. A lipsit doar Theodor Stolojan, care a participat la o emisiune tv. La aparitia in parc, organizatorii festivalului le-au pregatit liderilor PD-L mai multe mese si bancute, dupa care acestia au fost serviti cu vin rosu si alb, dar si cu cate o tocanita. „Am putea incinge chiar si o hora“, a spus Videanu.

Prim-vicepresedintele PD-L Arad, Gheorhe Falca, nu a dorit sa comenteze faptul ca mai multe persoane au parasit sala pentru a merge in parc, la Festivalul Vinului.

Mai multi lideri PD-L au participat, sambata, la Arad, la lansarea candidatilor democrat-liberali din judet pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Cu aceasta ocazie a fost prezentata si o componenta descentralizarea administratiei centrale din programul de guvernare al partidului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.