Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca va cere infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind achizitiile facute de Ministerul de Interne pentru modernizarea parcului auto si ii da dreptate lui Basescu, in acest caz.
"PRM considera ca, in scandalul provocat de achizitiile frauduloase de la Ministerul de Interne, Traian Basescu are dreptate. (...) Ca membru al Comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala a Senatului Romaniei, voi cere infiintarea unei comisii de ancheta pe aceasta tema", a declarat Vadim Tudor.

C.V Tudor a mai sustinut ca dezvaluirile presedintelui reprezinta "numai varful aisbergului", iar Ministerul de Interne se confrunta cu un "jaf generalizat". In opinia presedintelui PRM, prin acest scandal al achizitiilor s-a dorit demiterea sefului politiei Gheorghe Popa, care ar fi personajul "cel mai putin vinovat ". "S-a dorit sa se scape de seful politiei Gheorghe Popa si el e cel mai putin vinovat de acolo", a mai precizat C.V. Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.