Vacaroiu jr. a intrat in atentia PNA, fiind acuzat de uz de fals si infractiuni impotriva intereselor UE. Mihai, baiatul presedintelui Senatului, a scapat pana acum basma curata, dupa ce a dat mai multe tunuri unor firme private, dar si bugetului de stat. A avut intotdeauna protectia PSD. Insa Comisia Europeana a sesizat neregulile pe care Mihai Vacaroiu le-a intreprins cu bani europeni. Este vorba despre o finantare de 50.000 de euro din fondurile PHARE pe un program ce prevedea reconversie profesionala.

Pentru a pune mana pe banii europeni, cunoscutul tepar a derulat o afacere pe cat de simpla pe atat de ilegala: a or-ganizat o licitatie la care au participat firme cu rezonanta germana, dar cu administratori romani, asociati cu Vacaroiu jr. Conflict de interese cum nu se poate mai evident. Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) a sesizat fostul Minister al Controlului, care a furnizat toate informatiile Parchetului National Anticoruptie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.