Senatul va avea incepand de saptamana viitoare doar doua zile de activitate in plen sau in comisiile permanente, zilele de miercuri, joi, vineri si sambata urmand a fi destinate deplasarii senatorilor in circumscriptii, a declarat miercuri vicepresedintele Senatului, Doru Ioan Taracila.
Potrivit lui Taracila, conducerea Senatului a hotarat sa emita o decizie "transparenta" in acest sens pentru a nu mai fi acuzati senatorii ca lucreaza in Senat, cand de fapt ei sunt plecati in tara sa ia pulsul electoratului.

"Am hotarat pentru saptamana viitoare sa avem doua sedinte de plen, luni si marti dimineata, marti dupa-amiaza sa avem sedinta efectiva in comisiile permanente, iar pentru zilele de miercuri, joi, vineri si sambata sa decidem in mod transparent ca avem activitati in circumscriptile electorale si sa nu spunem ca lucram in Senat, dar in realitatea sa fim plecati in tara", a declarat miercuri Taracila.

Tot pentru a reduce perioada in care senatorii vor munci in Senat, Biroul Permanent a decis ca termen final pentru rapoarte sa fie 5 noiembrie, iar pentru avize si amendamente sa fie 4 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.