PD-L a cerut astazi demisia ministrului de Interne, Cristian David, pentru ca a mintit si a fugit de raspundere in scandalul privind achizitiile de autoturisme facute de Inspectoratul General al Politiei Romane.
“Cea mai importanta institutie din subordinea Ministerului de interne, Inspectoratul General al Politiei Romane, a incheiat un contract in care o Dacie costa 70.000 de euro. Aceeasi masina costa 12.000 de euro in contractul semnat cand ministru de Interne era Vasile Blaga”, a declarat purtatorul de cuvant PD-L, Liviu Negoita.

Acuzatia principala care ii este adusa lui David de catre PD-L este aceea ca a mintit. “Un ministru de Interne nu are voie sa minta. Intr-o tara in care ministrul de Interne minte, nu este de mirare ca interlopii au pus stapanire pe strazile Craiovei si ale altor orase”, a comentat Negoita. El a adaugat ca “ministrul de Interne David s-a incurcat in propriile minciuni. El a spus ca a trimis o sesizare la DNA, apoi a spus ca e pe drum, apoi a spus ca n-a trimis-o. El era primul dator sa rezolve situatia din subordinea lui”.

De asemenea, el a mai precizat ca ministrul de Interne a fugit de raspundere, dand vina pe politie pentru incheierea contractului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.