"Comunist", "nesimtit" si "lacheu al lui Iliescu" au fost cuvintele pe care un reprezentant al asociatiei "Noii golani" i le-a adresat senatorului PSD Serban Nicolae, imediat dupa incheirea dezbaterilor de astazi, din Senat, pe ordonanta CNSAS, potrivit NewsIn.
Invitat al senatorului UDMR Peter Eckstein Kovacs, George Simion, membru al Asociatiei "21 decemmbrie", grupul "Noii golani", s-a ridicat de la balconul Senatului, unde asistase la dezbaterea pe tema ordonantei CNSAS, si i s-a adresat cu "comunistule" senatorului PSD, Serban Nicolae. Acesta i-a facut semn lui Simion sa continue discutia pe hol.

"Esti un comunist", "nesimtit", "lacheul lui Iliescu", a continuat reprezentantul "Noilor golani" in holul Senatului. Senatorul PSD nu s-a lasat insa mai prejos si i-a replicat: "Cine esti tu.(...) Mi te adresezi tu mie cu "ma", vorbeste cu maica-ta asa, care te invata cu ma".

In finalul disputei dintre cei doi, senatorul PSD i-a spus tanarului pe un ton amenintator ca "ne mai intalnim noi".

Comentand incidentul, Serban Nicolae a declarat ca o sa verifice cine l-a adus in sala pe tanar. "Am sa cer sa verific cine l-a adus in sala, cine raspunde asemnea lucruri. Mi se pare un comportament tipic pentru asemenea mentalitate, care instiga la violenta, care nu au un comportament rational si care traiesc din asemenea lucruri", a declarat Serban Nicolae.

"Va dati seama ca sunt oameni de 21-22 de ani care habar nu au despre ce vorbesc, dar stiu sa fie agresivi", a mai adaugat el.

Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a recunoscut ca el este cel care le-a facilitat intrarea in Senat a celor de la Asociatia "21 decembrie" si de la Alianta Civica, sustinand insa ca nu stie ce s-a intamplat cu exactitate, neparticipand la disputa de pe holul Senatului.

"Mai multe persoane si-au aratat disponibilitatea sa asiste la debateri. Eu am fost cel care le-am facilat accesul si, in acelasi timp, le-am atras atentia sa se comporte asa cum invitatii trebuie sa se comporte in lucrarile de plen ale Senatului. Daca a fost un incident, este reprobabil, cel putin eu, cred ca nu-si are locul. Nu am asistat, nu stiu ce s-a intamplat", a declarat Ekstein Kovacs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.