Academia Catavencu da in judecata Parlamentul pentru subminarea economiei, conform Realitatea TV.

"Maine dimineata, avocatii Academiei Catavencu depun la tribunal actiunea in judecata a Parlamentului. Vom dovedi ca fapta este sustinuta de intentie, faptul ca ei, votand acele mariri salariale, au facut cu bunastiinta ca economia sa intre in declin, deoarece au fost avertizati prin gura unor specialisti, inclusiv de ministrul de Finante, ca maririle vor avea perspective dezastruoase", a declarat Doru Buscu, directorul editorial al Grupului Realitatea - Catavencu in cadrul emisiunii Fetele Cotidianului, difuzata de Realitatea TV.

“La douazeci de ani de la acel moment, parlamentarii romani, care se tem sa nu fie cumva dati jos la alegeri, se comporta exact ca Ceausescu. Fara ca pe Casa Poporului sa mai fie cazul sa se ambaleze preventiv 469 de elicoptere. Ceausescu a fost executat si a primit un glonte, printre altele, si pentru subminarea economiei nationale. In momentul de fata, prin ultimele deciziile ceausiste pe care le-au luat, parlamentarii romani ar putea fi incadrati la aceeasi fapta penala”, sustin jurnalistii de la Academia Catavencu.

Academia Catavencu da in judecata Parlamentul pentru subminarea economiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.