Constantin Sava a fost numit luni de plenul Senatului, la propunerea PSD, in functia de secretar general adjunct al acestei Camere, PD-L considerand insa inoportuna inscrierea pe ordinea de zi a acestei chestiuni, relateaza NewsIn
"Consideram ca momentul ales pentru supunerea la vot a functiei de secretar general adjunct, indiferent de persoana nominalizata, nu este oportun", a declarat luni, in plen, liderul senatorilor PD-L, Gheorghe Constantin. El a sustinut ca pe durata acestui mandat, problemele de secretariat general au fost rezolvate cu succes, iar postul, aparut in urma modificarii Regulamentului Senatului, nu a fost ocupat o buna perioada de timp, de aceea este inoportuna postarea numirii de ordinea de zi.

Constantin Sava, care a mai ocupat postul de secretar general al Senatului in legislatura trecuta, este unul dintre demnitarii pe care RA-APPS i-a dat in judecata pentru evacuarea locuintelor, potrivit unei situatii puse la dispozitia NewsIn de conducerea Regiei. El a declarat, pentru NewsIn, ca intr-o perioada scurta se va clarifica in instanta litigiul pe care il are cu RA-APPS si pana atunci nu da nicio declaratie suplimentara. Sava a sustinut ca nu stie cand i-a expirat contractul cu Regia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.