Presedintele PRM, Vadim Tudor, a declarat vineri ca incurajeaza sindicalistii sa isi ceara drepturile in continuare. Acesta a tinut sa precizeze ca doar prin miscari de strada se mai poate rezolva ceva in tara asta.

Presedintele PRM a profitat de aceasta ocazie pentru a critica din nou guvernul Tariceanu, acuzandu-l de inconstienta si tradare.

Banii de la buget se duc in alta parte

Liderul PRM-ist a dat doua exemple ale destinatiilor banilor din bugetul national, altele decat in buzunarele bugetarilor, care acum isi cer drepturile. Vadim a amintit de ordonanta de Guvern prin care se acorda magistratilor sporuri salariale pe 8 ani in urma – fiecare dintre acestia primind intre 5 si 15 miliarde de lei vechi.

Vadim Tudor a vorbit si despre "Ordonanta de Urgenta pe care o pregateste guvernul Tariceanu", prin care ar urma sa fie acordata suma de 1 miliard de euro pentru primariile conduse de PNL, PSD si UDMR. Totodata, liderul PRM s-a aratat indignat de declaratiile premierului referitoare la lipsa banilor de la buget pentru majorarea salariilor medicilor si functionarilor publici.

Dupa prezentarea acestor date, Vadim a declarat ca "in asemenea conditii, salut ridicarea la lupta sindicala, dupa aproape 4 ani de acalmie a populatiei. Numai asa, prin revendicari directe si ample miscari de protest, se mai poate schimba ceva in tara asta".

Sa se amane alegerile!

PRM considera ca in stadiul in care se afla Romania acum, tara nu isi permite sa desfasoare alegeri electorale. Liderul PRM sustine ca alegerile ar trebui amanate pana la solutionarea crizei in care se afla tara acum.

"Romania nu e pe marginea prapastiei, e pe fundul prapastiei.(…) Sa se amane alegerile fiindca aceste probeleme de acum sunt mult mai importante", a declarat Vadim.

Cu aceasta ocazie, Partidul Romania Mare si-a anuntat si sloganul de campanie: "Noi nu am fost la guvernare, votati Romania Mare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.