Indignat de faptul ca unele institutii de presa ii contesta onestitatea in cazul maririi pensiilor parlamentarilor, pentru care spune ca nu a votat, liderul PRM a decis sa-i dea in judecata, cerand daune morale in valoare de 100 miliarde lei vechi.

Ziaristul vizat de Vadim Tudor este realizatorul de la Antena 3, care in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", de joi seara, a afisat poza liderului PRM, insinuand ca acesta era prezent la sedinta la care s-a votat majorarea pensiilor parlamentarilor, aratand in dreptul pozei si suma cu care i s-a majorat pensia acestuia.

Vadim sustine ca acest lucru nu easte adevarat si astazi il va da in judecata pe journalist, pentrru daune morale in valoare de 1 miliard de lei vechi.

Bogat pe bogat se toarna

Antena 3 nu este singura vizata de actiunile in instanta ale liderului PRM. Vadim va da in judecata si ziarul "Evenimentul Zilei", pentru un articol publicat in 24 septembrie, unde ii era afisata poza, alaturi de noua pensie majorata.

Vadim ataca "Campania de linsaj public si canibalism pe care o duc unele ziare si posture de televiziune impotriva Parlamentului". Acesta sustine ca unii ziaristi nu au niciun drept sa critice veniturile parlamentarilor, pentru ca ei dispun de venituri si mai mari. Acesta a dat publicitatii si o lista cu veniturile lunare ale catorva oameni de televiziune. Astfel, dupa lista liderului PRM-ist salariile vedetelor de Tv stau in urmatorul fel, acesta nespecificand insa sursa informatiilor sale:

  • Andreea Esca: 42.000 Euro/luna
  • Teo Trandafir: 30.000 Euro/luna
  • Alessandra Stoicescu: 28.000 Euro/luna
  • Andreea Raicu: 27.000 Euro/luna
  • Lucian Mandruta: 22.000 Euro/luna
  • Serban Huidu si Mihai Gainusa: cate 20.000 Euro/luna
  • Virgil Iantu: 20.000 Euro/luna
  • Mircea Radu: 18.000 Euro/luna

Vadim a incheiat prin a-i avertiza pe cei care se ocupa de Campania de demascare a unor venituri enorme, ca acestia trebuie sa fie atenti sa nu comita greseli si sa se ia de oameni cinstiti. "Acestia risca sa de peste unul ca mine, care stie sa se apere si sa contraatace", a punctat Vadim.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.