Avocatul Alice Draghici, membru al Consiliului National de Integritate, si-a sustinut, ieri, nevinovatia in fata membrilor Comisiei Juridice a Senatului, explicand ca nu a vrut sa faca absolut nimic impotriva activitatii agentiei, exprimandu-si regretul pentru situatia creata.
A plecat apoi trimufatoare, ca si cum ar fi castigat achitarea lui Hayssam. Presedintele Comisiei juridice, senatorul Norica Nicolai, a declarat pentru “Gardianul”: “A fost vorba de un incident regretabil, am mediat acest incident si s-a ajuns la o impacare de ambele parti”. Conform Noricai Nicolai, comisia nu a luat nici o decizie care sa priveasca subiectul “Draghici”, nefiind pusa in discutie nici revocarea acesteia din functia de membru al CNI, nici sesizarea Parchetului General sau DNA.

Comisia juridica a Senatului a dezbatut cazul avocatului Alice Draghici cu usile inchise. Alice Draghici a fost acuzata de conducerea Agentiei Nationale de Integritate pe motiv ca a facut presiuni asupra inspectorului agentiei care se ocupa de verificarea averii fostului senator PSD Serban Bradisteanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.