Publicistul dezminte precizand ca in partidul lui C.V. Tudor sunt fosti securisti care au facut politie politica

Deputatul PPRM Mircea Purceld a declarat ieri intr-o conferinta de presa, ca grupul pe care il reprezinta a trimis o sesizare la CNSAS si la CNA privind situatia de incompatibilitate in care se afla Mircea Dinescu, in calitatea sa de membru CNSAS si moderator TV. In replica, Mircea Dinescu a declarat ca nu se afla in incompatibilitate, asa cum a sustinut deputatul PPRM intrucat legea prevede ca doar membrii partidelor politice nu au voie sa realizeze sau sa modereze emisiuni la radio sau TV, transmite Mediafax.

"Domnul Purceld are un "d" in plus la numele sau, deoarece nu e nici o incompatibilitate in ceea ce fac eu", a spus Dinescu. El a explicat ca nu este membru al nici unui partid politic, astfel ca legea ii permite sa realizeze si sa modereze emisiuni. Dinescu a amintit de "incompatibilitatea" fostilor securisti care sunt acum membri ai Parlamentului.

"Exista o incompatibilitate intre fostii securisti care au facut politie politica - si care sunt o droaie in PPRM - care au dat cu subsemnatul inainte de a fi alesi parlamentari cum ca nu au colaborat cu Securitatea. Acesta este fals in acte publice si conform legilor Romaniei ar trebui sa intre la beci. Ei au mintit pur si simplu", a declarat Dinescu. El a sustinut ca sunt cativa ofiteri de securitate, acum parlamentari, in cazul carora CNSAS a dovedit ca au facut politie politica. "Problema nu e ca au facut politie politica si ca acum sunt parlamentari, pentru ca au fost votati de oameni. Dar au semnat ca nu au colaborat cu Securitatea, iar asta inseamna ca au mintit in acte publice", a adaugat publicistul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.