Premierul Tariceanu a acuzat sambata PD-L si PSD de 'iresponsabilitate crasa' pentru initiativa de a majora salariile profesorilor cu 50%

Salariile profesorilor, contestate la Curtea Constitutionala

Premierul Tariceanu a convocat sâmbata ministrii Finantelor, Muncii, Internelor si Educatiei la o întâlnire de lucru pentru a analiza situatia creata. La finalul întevederii, premierul a anuntat ca Executivul va contesta la CCR Legea privind majorarea salariilor cadrelor didactice cu 50% si ca i-a trimis presedintelui Traian Basescu o scrisoare prin care îl informeaza ca actul normativ încalca prevederile constitutionale.

“În Parlament este o veselie totala, se aproba orice. Ma mir ca nu au aprobat si o majorare mai mare de 50%, fara a calcula efectele devastatoare asupra economiei" a declarat Tariceanu. Seful Executivului a criticat mai multe propuneri ale parlamentarilor, precum cea a PD-L.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.