Guvernul a adoptat miercuri mai multe hotarari referitoare la numiri sau incetari ale raporturilor de serviciu din functiile de subprefect sau de prefect in judetele Giurgiu, Botosani, Ilfov si Brasov.

Astfel, s-a decis incetarea raporturilor de serviciu, prin acordul partilor, a prefectului judetului Giurgiu, Mustatea Vasile, functia urmand a fi exercitata temporar de catre Petre Rosu. De asemenea, premierul a semnat decizia privind trecerea lui Mihai Elvadeanu, din functia publica de subprefect al judetului Botosani, in cea de inspector guvernamental, Mihai Corneliu ocupand temporar postul de subprefect. Totodata, prefectul judetului Brasov, Adriana Dontiu, a fost trecut in functia de subprefect, iat postul de prefect va fi exercitat temporar de catre Nita Emil.

Alte decizii se refera la incetarea raporturilor de serviciu ale subprefectilor judetelor Giurgiu si Ilfov, Dan Pasat si Valentin Delcea.

Pe de alta parte, premierul Tariceanu a semnat decizia de eliberare, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor, a Cezarinei Alice Bitu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.