64 de parlamentari vor beneficia si ei de marirea cu 50% a salariilor profesorilor: predau la mai multe universitati, unii dintre ei putand castiga cu 5000 de RON mai mult pe luna
Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu se cearta pe procentele profesorilor; ministrul Adomnitei, care a votat marti majorarea, o considera miercuri, laolalta cu seful sau de partid, „superpopulista”

In prima zi a anului universitar, politicienii au fost veritabili clopotei electorali, luand la rand facultatile, pe care le-au „deschis” cu cuvantul lor. Cel mai puternic cuvant a fost al lui Traian Basescu: „Cum sa nu!”, a exclamat presedintele cand a fost intrebat daca promulga legea votata marti de Camera Deputatilor, prin care salariile profesorilor se majoreaza cu 50%. De data aceasta, Traian Basescu nu si-a mai pus problema „surselor de finantare”, asa cum o facuse in cazul maririi pensiilor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.