Ce am descoperit in urma unei perchezitii de rutina in decolteul consilierului de stat Elena Udrea

Daca n-ar fi existat, Elena Udrea trebuia inventata.
Cu seful Cancelariei Prezidentiale in varful piramidei umane de la Cotroceni, administratia are ceea ce merita si a devenit un adevarat club de manelisti. Udrea este Capricorn, iar in zodiacul chinezesc este Bivolita de apa. Adora natura si pascutul in aer liber, cautand ambianta mlastinilor linistite. Este credincioasa si integra. Nu da inapoi nici moarta si, o data ce a luat o decizie, merge cu ea in dinti pana la capat, cu o incapatanare de-a dreptul cornuta. |si ascunde cu dibacie sentimentele, de teama sa nu fie respinsa, mai ales atunci cand este vrajita de un Iepure de metal, nascut pe 4 noiembrie 1951, cu care a fost surprinsa de paparazzi la "Golden Blitz", inainte de Invierea Iepurasului.

Este dintr-o bucata si spune totul pe sleau, aproape pe negandite. Daca este incoltita de marlani si malaci, improasca si impunge fara ezitare. Poarta pica si nu uita un nume sau chip nici in ruptul capului, razbunandu-se pe agresor si peste o mie de ani, asa ca Turcescu a sfeclit-o, ca Bivolita nu stie sa piarda si nici sa suporte infrangerea, chiar daca habar n-are ca Norvegia nu e nici republica si nici membra a UE.

Luni, 9 mai, horoscopul zice ca Udrea
a fost sucarita din cauza afacerilor tot mai incalcite ale Cocosului de barbatu-sau. Daca nu-si va potoli dracii si nu va fi prudenta in declaratii, risca sa-si jigneasca pentru ultima data superiorul, invitat la Moscova, de Ziua victoriei lui Stalin impotriva lui Hitler. Astazi, 11 mai, horoscopul zice ca Udrea n-o sa aiba chef sa discute cu nimeni si nici macar sa-si rezolve problemele de serviciu care o privesc in mod direct.

Adica sa-i faca agenda Iepurelui suprem si sa-i organizeze intalnirile. Sa decida colaborarea cu ceilalti consilieri prezidentiali, chiar daca asta va duce la cresterea timolului lui Dan Vuerich, a tensiunii lui Viorel Barloiu, temperaturii lui Constantin Degeratu, colesterolului lui Claudiu Saftoiu si asteniei lui Theodor Stolojan. Sa sintetizeze materialele sosite pe adresa Iepurelui. Sa participe alaturi de Iepure la diverse evenimente si sa-l insoteasca in vizitele externe. Sa-i aduca aminte in permanenta de pasii urmatori din program. Sa-l tina de brateta, cand Iepurele confunda pasul cu galopul, paharul cu sticla, balustrada cu bordura, lunea cu vinerea, Budapesta cu Bucurestiul, Irakul cu Afganistanul si Europa cu America.

Ar fi bine ca Udrea sa fie nitel mai retinuta,
caci problemele Cocosului or sa ramana la fel de incalcite si pe viitor. Pe Cocos il cheama Dorin. Pana de curand, cei doi soti erau proprietarii societatii Dalli International, cu cate 50 de procente fiecare. |ntrebata in aprilie de Ziarul daca este adevarat ca in iunie 2004, cand a fost numita presedinte al Comisiei juridice si de disciplina a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, firma Dalli a primit plocon monopolul pe parcarile bucurestene, Udrea a raspuns textual: "Sotul meu a vandut societatea in momentul in care eu am devenit consilier, pentru ca altfel deveneam incompatibila. A facut-o pentru cariera mea. (...) A fost un sacrificiu, a fost mai importanta pentru amandoi cariera mea. A fost o investitie in mine".

Or, declaratia ei de avere arata ca Udrea a mintit de-a inghetat laptele-n ugerul vacii. Cucoana este proprietara 100% a societatilor Dalli International si Clamari si a unui pachet de 50 la suta din actiunile societatii Euro Hotels International; detine aproape 1.000 de metri patrati de case; 30 de miliarde de lei din actiuni si dividende; 2,6 miliarde de lei din asistenta juridica, la cabinetul de avocatura; 2 miliarde de lei in bijuterii si un cont de 600 de milioane de lei. Plus terenuri intravilane si masinarii cat cuprinde.

Cat timp s-a cacait sa-si completeze declaratia de avere si interese, Udrea a motivat ca trebuie sa se sfatuiasca mai intai cu barbatu-sau, deoarece nu stie ce bunuri detine el in totalitate. {i a incalcat cu peste o luna calendaristica termenul legal de depunere a documentelor, expirat pe 6 martie curent, pana ce saracul Cocos s-a sacrificat in ultimul hal, ca nevasta-sa sa n-aiba probleme de cariera, improprietarind-o exemplar cu o societate care detine monopolul absolut pe parcarile bucurestene.

Ramas pe cap cu daraverile sale personale, Dorin Cocos invarte afaceri cu exportatorii de petrol rusi si deruleaza pe mai departe contracte comerciale in domeniul transporturilor si turismului, laolalta cu o colectie de viespi care roiesc ca o facuta in jurul unei matci pe nume Dan Besciu, patronul restaurantului "Golden Blitz". Cuibusor de taina si lux, in care paparazzi au surprins-o pe Elena Udrea, la o consumatie in miez de noapte, impreuna cu presedintele tuturor romanilor. De unde si vorba Elenei Udrea: "Noi aveam contact permanent". Ea, Bivolita de apa, cu el, Iepurele de metal.

Prin Udrea si Cocos, Besciu a intrat acum
in reteaua de sprijin a Administratiei Prezidentiale, iar o data cu el, cea mai mare firma care asfalteaza strazile Bucurestiului, Euroconstruct, se va mai procopsi cu o caruta de contracte superavantajoase. Printr-un simplu telefon dat de Elena Udrea, fie lui Adriean Videanu, fie viceprimarului Razvan Murgeanu. {i care Euroconstruct, pe vremea cand Basescu mai era primar general, a obtinut cateva zeci de contracte pentru asfaltare de la Primarie.

|mpreuna cu Sergiu Vladimir Ionescu, fost consilier al lui Miron Mitrea, si cu Dan Besciu, Dorin Cocos este actionar la societatea West Tour 98 SRL, de transporturi terestre de calatori extraterestri. Besciu mai este actionar si la Fly Taxi si are intrari foarte bune la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. La propriu si la figurat. Pe amanta lui o cheama Gratiela Dobrila. Gratiela a fost procuror-sef adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti. Iar de acolo a fost avansata procuror la Curtea de Apel. |n acelasi timp, Besciu este prieten la catarama cu Alexandru Bittner, o placa turnanta a tuturor celor vazute si nevazute.

Cata vreme a deschis gura, Elena Udrea
n-a incetat sa tune si sa fulgere impotriva afacerii "Rafo". Cat timp si-a tinut gura inchisa, Dorin Cocos l-a facut pe dracu-n patru pentru a apuca o ciosvarta din afacerea rafinarii petrolului, la "Rafo". Afacere pe care vrea sa puna mana, prin preluarea actiunilor de la "Balkan Petroleum", investitorul strategic de la Chisinau, Vitali Usturoi. |mpreuna cu rusii lui de la Agentia de Stat a Complexului Federal a Federatiei Ruse. {i prin intermediul societatii romanesti "Supercom". La care actionari sunt Dorin Cocos si Ilie Ciuclea. {i la care a detinut actiuni si Elena Udrea. De unde si vorba sefei Cancelariei Prezidentiale: "Eu sunt o femeie care nu ar vrea sa traiasca intr-o lume fara barbati".

Fostul ofiter GRU Vitali Usturoi este varful de lance al mafiei ruse, implicat in afacerea "Valeologia". |n perioada 1992-1993, Bancorex, prin presedintele Dan Pascariu, a acordat credite in valuta societatii Valeologia din Chisinau, care nu era autorizata sa efectueze operatiuni de comert in Romania. Pascariu a aprobat creditele prin care Valeologia a achizitionat autoturisme ARO, comercializate de mafioti in spatiul ex-sovietic. Cazul a fost musamalizat de procurorul Alexandru }uculeanu de la Parchetul General, ales ca membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Traian Basescu a felicitat recent SRI,
pentru ca a blocat toate incercarile mafiei de a-si impune secretari de stat care sa le sustina interesele. Elena Udrea, care este consilier de stat, si nu secretar, n-a facut obiectul investigatiilor SRI, dar prin intermediul ei se realizeaza acum cel mai intens trafic de influenta dinspre protectia prezidentiala inspre interese mafiote si kaghebiste.

Multa lume s-a intrebat cum a ajuns Elena Udrea la Cotroceni si de ce este atat de adanc decolteul sefei Cancelariei Prezidentiale. Daca la prima intrebare n-am capatat inca un raspuns plauzibil, desi se banuie ca Dorin Cocos a sponsorizat generos campania prezidentiala, la cea de-a doua am atras urmatoarea explicatie: decolteul Elenei este, de fapt, piscina prezidentiala. |ntr-o buna seara, presedintele se va catara pe trambulina olimpica, isi va face vant si va plonja adanc in decolteul Bivolitei de apa. Daca o sa iasa la suprafata, inseamna ca tara asta mai are o sansa sa se mantuiasca de impostori; daca n-o sa mai iasa in vecii vecilor, inseamna ca decolteul Elenei Udrea este mama coruptiei si ugerul mafiei kaghebiste.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.