Senatorul PSD Adrian Paunescu a anuntat luni, in plenul Senatului, ca se retrage din comisia de ancheta privind activitatea Institutului Cultural Roman in perioada 2005-2008, relateaza NewsIn.
Paunescu a precizat ca a luat aceasta decizie fiindca il pune in postura "de procuror", cand toata viata a fost "un avocat". "Recenta mea numire ca membru al Comisiei care trebuie sa verifice felul in care s-au cheltuit fondurile Institutului Cultural Roman nu este potrivita pentru mine. Toata viata am fost eficace in pozitia de avocat, nu de procuror. Nu accept sa mi se ia drepturi, dar nu pot sa accept sa mi se acorde privilegii si insarcinari care nu imi trebuie si nu mi se potrivesc", a declarat senatorul PSD.

Biroul Permanent al Senatului a decis pe 23 septembrie constituirea unei comisii de ancheta care vizeaza activitatea Institutului Cultural Roman, iar componenta acestei comisii a fost votata in plenul Senatului din 24 septembrie. Comisia are drept scop investigarea activitatii Institutului, in perioada 2005 - 2008, precum si eficienta cheltuirii sumelor de bani repartizate acestuia de la bugetul de stat, in aceeasi perioada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.