Presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat, luni, ca Liviu Negoita va fi noul purtator de cuvant al democrat-liberalilor, fiind validat,, in unanimitate, de conducerea partidului, in conditiile in care functia era vacanta de cativa ani dupa ce Adriean Videanu a renuntat la ea.

"Eu am facut aceasta propunere, iar apropierea campaniei electorale a fost un argument in plus", a declarat Boc la finele sedintei BPN al PD-L de luni seara. Decizia a fost adoptata de catre conducerea democrat-liberala cu unanimitate de voturi, a precizat Boc.

"Imi propun ca toate mesajele partidului de la nivelul Biroului Permanent si al filialelor sa fie transmise in mod coerent. Prin intermediul dumneavostra (al ziaristlor-n.r.), vom incerca sa transmitem un mesaj de sinceritate catre cetatenii tarii, cu atat mai mult cu cat mesajele cu care au venit PNL si PSD in ultima perioada nu au nimic de-a face cu normalitatea. Sa le spunem romanilor ca PD-L are cele mai bune solutii", a spus Liviu Negoita la conferinta de presa ce a urmat sedintei in care a fost desemnat purtator de cuvant.

Liviu Negoita este vicepresedinte al PD-L si primar al sectorului 3 din anul 2000.

Ultimul purtator de cuvant al PD-L a fost Adriean Videanu, care a renuntat la aceasta functie dupa campania electorala din 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.