Sapte taranisti, printre care prim-vicepresedintele Aurelian Pavelescu, vor intra in cursa pentru un mandat de parlamentar sub sigla PNL, Biroul Politic Central al liberalilor validandu-le luni candidaturile.

Vicepresedintele liberal Eugen Nicolaescu a precizat ca taranistii care vor candida sub sigla PNL sunt Aurelian Pavelescu, care va candida pentru un mandat de deputat la Calarasi, Dan Horea, la Cluj, Cristian Tomulet la Neamt si Mircea Irimescu la Suceava. De asemenea, s-au validat, in sectorul 3, candidatura pentru Senat a lui Caius Iliescu si pentru Camera Deputatilor a lui Nicolae Serbu, iar la sectorul 6, pentru Camera Deputatilor, candidatura lui Radu Horatiu Munteanu.

Pe de alta parte, secretarul general al PNL Dan Motreanu a precizat ca BPC a luat act, formal, si de candidaturile din judetul Ilfov, unde a primit un colegiu si presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu.

PNL si PNTCD au stabilit un acord politic in baza caruia un numar de taranisti vor putea candida, prin demisia din partid si inscrierea in PNL, pe listele liberalilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.