Liderul PSD Mircea Geoana a fost votat sambata, in unanimitate, de congresul comun PSD+PC drept candidatul Aliantei pentru functia de premier daca formatiunea castiga alegerile din noiembrie.
Cel care a supus la vot propunerea a fost Miron Mitrea, seful de campanie. "Supun la vot propunerea ca Mircea Geoana sa fie candidatul Aliantei PSD-PC dupa victoria noastra din 30 noiembrie", a spus el, intreband apoi cine este de acord. Miile de pesedisti prezenti au ridicat mainile pentru votul favorabil si au aclamat. Mitrea nu a mai intrebat cine este impotriva.

Anterior votului, Adrian Nastase, presedintele CN al PSD, l-a prezentat pe Geoana drept propunerea PSD-PC pentru functia de premier. Nastase a citit si un CV al lui Geoana, incepand de la intrarea sa in diplomatie, in 1990, continuand cu cariera sa de ministru de externe si incheind cu obtinerea functiei de presedinte al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.