Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat vineri, inaintea unei sedinte in care vor fi validati candidatii din toamna, ca filiala vrea sa trimita la Parlament politicieni care nu vor dormi in banci si care vor fi preocupati de nevoile bucurestenilor, potrivit NewsIn.
Vanghelie a mai spus, inaintea sedintei de consiliu, unde vor fi validati candidatii pe Bucuresti, ca fiecare dintre cei care si-au depus dosarul va trebui sa fie votat de colegii sai si abia apoi, in functie de numarul de voturi, isi va putea alege colegiul. "O chestie superdemocratica", a caracterizat seful pesedistilor bucuresteni modul de alegere al celor care se inscriu in cursa pentru Parlament.

Cat priveste profilul viitorilor parlamentari, primarul de la cinci a spus ca acestia trebuie sa fie mai vioi si sa nu doarma in bancile Parlamentului. "Sunt niste oameni care vor face fata in viitorul Parlament putin mai nervosi, putini mai atenti sa nu se doarma in sala, sa nu se mai spuna ca nu sunt interesati de problemele bucurestenilor", a spus Vanghelie.

El a mai spus ca la Bucuresti nu s-a venit o lista de la centru si ca nu s-au facut presiuni asupra sa pentru a include pe cineva pe aceasta. "Nu ma poate presa nimeni, am 100 de kilograme, si este greu sa ma preseze cineva", a spus el, zambind. El a mentionat la capitolul vedete pe cantareata Luminita Anghel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.