Mariana Campeanu a depus, joi seara, la palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Muncii, prilej cu care seful statului i-a spus ca, desi are un mandat relativ scurt, are o misiune dificila, avand in vedere masura de marire a pensiilor de la 1 octombrie.

Seful statului i-a urat succes noului ministru al Muncii, precizand ca acesteia ii revine o "misiune dificila", pe care trebuie sa o duca la indeplinire intr-un mandat relativ scurt.

"La 1 octombrie trebuie sa mariti pensiile, am inteles ca e si o recorelare cu grupele de munca, nu-mi ramane decat sa va urez succes dumneavoastra, sa fiti un partener al cabinetului si, in orice caz, sunteti un om la care in momentul acesta pensionarii se uita cu o asteptare deosebita", i-a spus Basescu Marianei Campeanu.

Depunerea juramantului de investire a noului ministru al Muncii s-a desfasurat, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a premierului Calin Popescu Tariceanu, dar si a ministrului de interne, Cristian David, ministrului justitiei,Catalin Predoiu, si ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

De altfel, dupa incheierea ceremoniei, seful statului a initiat o discutie cu premierul, la care a luat parte si ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu. Voicu a precizat apoi ca discutia dintre cei trei ar fi vizat propunerea sefului statului ca Guvernul sa ia mai repede masuri pentru a corecta Hotararea de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale contestata in instanta de PRM.


REALITATEA.NET - Mariana Câmpeanu este noul ministru al Muncii

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de numire a Marianei Campeanu in functia de minstru al Muncii, post ramas vacant dupa demisia lui Paul Pacuraru ca urmare a suspendarii sale din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.