In urma discursului sustinut de Traian Basescu astazi, reactiile nu intarzie sa apara. Tudor Chiuariu , purtator de cuvant al PNL a transmis o critica dura la adresa declaratiilor presedintelui.

Chiuariu considera ca discursul presidential a fost unul sumbru. "Discursul presedintelui este discursul unei politici invechite si a unui viitor intunecat. Romanii doresc solutii concrete, progrese vizibile si un viitor optimist. Acest discurs este unul lipsit de speranta, orientat spre trecut, dominat de conflicte, uri si obsesii personale", critica Chiuariu.

PNL considera ca discursul presedintelui este unul de implicare in campania electorala, unul de denigrare a realizarilor facute in acesti patru ani de guvernare a PNL.

"Alegerile care se apropie pun problema unei optiuni fundamentale intre idei, programe si viziuni despre viitorul Romaniei. Stanga doreste sa creasca impozitele, dreapta propune scaderea impozitelor. Stanga doreste un guvern mare, ineficient, risipitor, dreapta propune un guvern redus, eficient, responsabil. Romania a inregistrat o crestere economica fara precedent in mandatul Guvernului PNL: am dublat salariul mediu, am dublat pensia medie, am obtinut cea mai mare crestere economica din ultimii 70 de ani. Stim ca mai sunt multe de facut si in aceste alegeri romanii trebuie sa aleaga daca vom continua pe drumul progresului, alaturi de un guvern de dreapta PNL, sau ne vom intoarce la politicile falimentare ale trecutului, cu un guvern de stanga PSD", a incheiat Chiuariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.