Vicepresedintele PNL Crin Antonescu afirmat luni ca Romania a fost condusa, in cea mai mare parte a timpului, de politicieni de "doi lei", incluzandu-i in aceasta categorie pe presedintele Traian Basescu, precum si pe liderii PSD si PD-L, Mircea Geoana si Theodor Stolojan, potrivit NewsIn.
"Romania a fost condusa in cea mai mare parte a timpului de politicieni de doi lei, a fost minitita de demagogi de doi lei. Si-mi pare rau ca va spun, domnule Geoana, asemeni lui Basescu, Boc, Stolojan, sunteti politicieni de doi lei", a afirmat Antonescu, referindu-se la afirmatia lui Mircea Geoana, care sugera intr-un discurs ca Romania este o tara de doi lei.

Vicepresedintele PNL a mai mentionat ca, dintre cele trei partide care revendica scena politica, adica dintre o formantiune de dreapta, una de stanga si una "definitiv incerta", PNL ar singurul care nu si-a schimbat "numele, valorile si principiile", chiar daca nu le-a respectat intotdeauna cum trebuia.

Pe de alta parte, Antonescu le-a cerut candidatilor sa nu cerseasca voturi. "Votul nu e un ciubuc", a afirmat el, adaugand ca PNL nu vrea "voturi ciubuc", pentru ca un vot nu poate fi tratat ca "o spaga", ci "voturi investitie". "Va rog, luati cat mai multe voturi, dar nu luati voturile cu orice pret!", a insistat el, amintind si de "umbra Bratienilor".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.