"Mihai Constantinescu, personalitate artistica recunoscuta, va prezenta, duminica, opiniei publice optiunea sa politica si motivele pentru care a aderat la Partidul Verde", se arata intr-un comunicat al formatiunii remis NewsIn.

Mihai Constantinescu se alatura astfel avocatei Paula Iacob, devenita in luna iulie membru si vicepresedinte al Partidului Verzilor. Formatiunea s-a facut cunoscuta, in aceasta vara, mai mult prin persoanele publice care au decis sa se afiseze alaturi de sigla verzilor, cum ar fi cantaretul de muzica populara Ionut Dolanescu. Pe langa Dolanescu, din Partidul Verde mai face parte cantaretul formatiei hip-hop "La Famila", Dragos Gardescu zis Puya, acesta fiind si liderul organizatiei de tineret. Fostul primar liberal Adrian Inimaroiu a candidat pentru un nou mandat la primaria sectorului 4 in numele aceluiasi Partid Verde.

Avocata Paula Iacob, devenita de curand membru si vicepresedinte al Partidului Verzilor, declara, in data de 16 iulie, ca va candida intr-un colegiu uninominal la alegerile parlamentare din toamna, daca formatiunea politica din care face parte o va sustine.