Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, l-a invitat pe Ion Iliescu sa participe la Zilele Bucurestiului in calitate de prieten, "pentru ca ii poarta un respect deosebit ", au precizat, pentru NewsIn, reprezentantii biroului de presa al municipalitatii.
"Primarul a invitat toti presedintii de partid, fostii sefi ai statului si reprezentanti ai ambasadei la concertul de muzica clasica de la BNR, manifestare din cadrul Zilelor Bucurestiului. E singura manifestare care se va bucura prezenta acestor personalitati, pentru ca in sala de la BNR pot intra cel mult 400 de persoane", au precizat sursele citate.

Manifestarile "Zilele Bucurestiului" vor avea loc incepand de sambata, ora 11.00, pana duminica, ora 16.00, si vor marca sarbatorirea a 459 ani de atestare documentara a Capitalei. Evenimentele vor fi gazduite de Centrul Istoric, dar si de zona Unirii - Piata Constitutiei - Palatul Parlametului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.