Dupa ce PSD-ul a reusit marirea pensiilor si a salariilor cadrelor didactice incepand cu data de 1 octombrie, miercuri a votat, alaturi de PDL, impotriva ordonantei guvernamentale prin care tinerii din clasele a 9-a si a 10-a ar fi primit gratuit calculatoare.

"Copii si tinerii sunt viitorul Romaniei, iar ieri in senat PDL si PSD au votat impotriva viitorului Romaniei. Senatorii PDL si PSD au votat pentru respingerea ordonantei guvernului Tariceanu prin care tinerii din clasele a 9-a si a 10-a ar fi primit gratuit calculatoare", a declarat penelistul Tudor Chiuariu.

Acesta declara ca PNL-ul face un apel la cele doua partied, rugandu-le sa respecte interesele nationale ale romanilor, chiar daca se afla in prag de campanie electorala.

De asemenea, Tudor Chiuariu face si un apel la parintii copiilor, rugandu-i pe acestia sa ceara socoteala pentru decizia de a nu acorda calculatoare copiilor de clasa a 9-a si a 10-a, "luata" astazi de catre PDL si PSD.

"Tinerii si copii reprezinta viitorul acestei tari, iar viitorul tarii nu trebuie compromis pentru interese electorale marunte", a incheiat Chiuariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.