Liderul PC, Daniela Popa, a declarat pentru NewsIn ca presedintele-fondator al partidului, Dan Voiculescu, va candida in alegerile parlamentare, "posibil intr-un colegiu din Bucuresti", o decizie finala urmand a fi luata saptamana viitoare.

Presedintele PC, Daniela Popa, a declarat miercuri pentru NewsIn ca Dan Voiculescu va candida la alegerile parlamentare din aceasta toamna, ea a precizand ca o decizie in acest sens va fi luata la sfarsitul saptamanii viitoare, cand Alianta PSD-PC isi va prezenta candidatii la alegerile parlamentare.

Evenimentul Zilei a relatat la sfarsitul lunii august ca presedintele-fondator al PC, Dan Voiculescu, va candida la Senat intr-un colegiu din sectorul 4 al Capitalei.

Dan Voiculescu a demisionat din Senat in septembrie, anul trecut, motivandu-si gestul prin esecul de a-si promova initiativele legislative. Presedintele-fondator al PC a primit in iunie 2006 decizia de colaborator al Securitatii. Avocatul lui Dan Voiculescu, Calin Zamfirescu, a cerut, marti, Tribunalului Bucuresti trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, motivand ca articolul 34 din Ordonanta CNSAS ar intra in contradictie cu alte articole din legea fundamentala, instanta urmand sa decida joi daca suspenda procesul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.