Actorul si realizatorul de emisiuni televizate Florin Calinescu a declarat ca nu se teme de niciunul dintre contracandidatii sai la alegerile parlamentare in Arges si a comparat intrarea sa in politica cu jocul la loto, afirmand ca nu avea cum sa castige in politica daca nu incepea "de undeva", relateaza NewsIn.

Dupa ce Biroul central al PNL a validat candidatura pentru Parlament a lui Florin Calinescu, este foarte probabil ca actorul sa il aiba ca adversar pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu (PSD), amandoi dorind sa obtina un loc pentru Senat in colegiul Pitesti. Colegiul include, pe langa orasul Pitesti, comunele limitrofe, Bradu, Albota, Oarja, Bascov, Babana si Mosoaia.

Calinescu a declarat ca nu se teme sa il aiba ca adversar politic pe presedintele Senatului. "Nu imi este teama de nimeni si de nimic. Asa si cu CFR Cluj, ce ar fi trebuit sa faca la meciul de la Roma, ar fi trebuit sa nu se mai duca? Asa e intr-un campionat. Te inscrii si incepi sa te lupti. Si, in definitiv, ce se poate intampla la finalul competitiei?! O sa castig sau o sa pierd, in nici un caz nu o sa mor", a mai adaugat Calinescu.

El sustine ca ca a avut ca varianta si judetul Timis, dar a optat pentru Arges pentru ca in comuna Babana au locuit parintii lui si inca mai are rude aici. "Am mai avut varianta Timis pentru a candida, dar ma leaga foarte multe de Arges si in special de Babana, comuna parintilor mei. M-am gindit ca daca liberalismul s-a nascut in Arges, aici trebuie sa imi incep eu cariera politica. Dupa 30 de ani de televiziune incerc sa schimb macazul. Voi vedea daca voi reusi sau nu", a declarat Florin Calinescu.

Actorul a comparat intrarea sa in politica cu jocul la loto. "Poate candida Vacaroiu, poate candida Isus Hristos... eu tot Florin Calinescu raman. E ca la loto. Ca sa castigi trebuie sa joci. Nu aveam cum sa castig in politica daca nu incepeam de undeva. Vreau sa va spun ca, din punctul meu de vedere, in Romania exista decat doua partide, PSD si PNL, restul e numai circ", a mai afirmat Calinescu. El a mai spus ca are o relatie buna cu Nicolae Vacaroiu si i-a urat acestuia noroc si sanatate. "Am o relatie extraordinara cu domnul Vacaroiu si ii transmit de pe acum noroc si sanatate", a fost mesajul lui Calinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.