PNL trimite la razboi artileria grea pentru alegerile parlamentare: actori, cantareti, profesori, sportivi, si bineinteles politiceni

PNL si-a anuntat vedetele care vor candida in acesta toamna pentru un loc de parlamentar, printre cele mai sonore nume se afla: Petre Roman, Florin Calinescu, Dida Dragan, Mihai Pocorschi, Mariana Stoica, Daniel Barbu, Mihai Covaliu si posibil Ramona Badescu.

Fostul premier Petre Roman si fostul ambasador al Romaniei in Israel, ex-deputatul PD Mariana Stoica, vor candida din partea PNL, intr-unul din colegiile din strainatate, iar actorul Florin Calinescu va concura si el intr-un colegiu senatorial din Arges, a anuntat marti Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu a sustinut ca, personal, nu a luat o decizie cu privire la candidatura sa in judetul Ilfov. "Cand ma decid va spun", a comentat laconic presedintele PNL, intrebat daca va accepta oferta organizatiei Ilfov, transmite NewsIn.

El a anuntat insa ca Biroul Politic Central al PNL a validat marti candidatura lui Petre Roman, fost premier si lider PD, pentru un colegiu senatorial din Europa, precum si pe cea a fostului ambasador al Romaniei in Israel, Mariana Stoica, si ea fost deputat PD.

Stoica va candida pentru un colegiu din Orientul Mijlociu.

Liberalii au validat si candidatura actorului Florin Calinescu, acesta urmand sa concureze intr-un colegiu senatorial din Arges, si asteapta inca un raspuns din partea Ramonei Badescu, care a primit oferta de a candida intr-un colegiu pentru Europa de vest.

Profesorul universitar Daniel Barbu, va concura si el din partea PNL, Tariceanu afirmand ca actiunea partidului de atragere a personalitatilor din afara PNL a avut succes. Dida Dragan va candida intr-un colegiu din sectorul 2, iar Mihai Pocorschi va concura la Tulcea, a mai precizat presedintele PNL.

O alta lovitura de imagine pe care au dat-o liberalii a fost convingerea campionului mondial la scrima, Mihai Covaliu sa candideze pentru un post de parlamentar, la alegerile din luna noiembrie din partea PNL, desi democrat-liberalii il anuntasera drept candidatul lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.