PNL si-a anuntat vedetele care vor candida in acesta toamna pentru un loc de parlamentar, printre cele mai sonore nume se afla: Petre Roman, Florin Calinescu, Dida Dragan, Mihai Pocorschi, Mariana Stoica, Daniel Barbu, Mihai Covaliu si posibil Ramona Badescu.

Fostul premier Petre Roman si fostul ambasador al Romaniei in Israel, ex-deputatul PD Mariana Stoica, vor candida din partea PNL, intr-unul din colegiile din strainatate, iar actorul Florin Calinescu va concura si el intr-un colegiu senatorial din Arges, a anuntat marti Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu a sustinut ca, personal, nu a luat o decizie cu privire la candidatura sa in judetul Ilfov. "Cand ma decid va spun", a comentat laconic presedintele PNL, intrebat daca va accepta oferta organizatiei Ilfov, transmite NewsIn.

El a anuntat insa ca Biroul Politic Central al PNL a validat marti candidatura lui Petre Roman, fost premier si lider PD, pentru un colegiu senatorial din Europa, precum si pe cea a fostului ambasador al Romaniei in Israel, Mariana Stoica, si ea fost deputat PD.

Citeste si:

Stoica va candida pentru un colegiu din Orientul Mijlociu.

Liberalii au validat si candidatura actorului Florin Calinescu, acesta urmand sa concureze intr-un colegiu senatorial din Arges, si asteapta inca un raspuns din partea Ramonei Badescu, care a primit oferta de a candida intr-un colegiu pentru Europa de vest.

Profesorul universitar Daniel Barbu, va concura si el din partea PNL, Tariceanu afirmand ca actiunea partidului de atragere a personalitatilor din afara PNL a avut succes. Dida Dragan va candida intr-un colegiu din sectorul 2, iar Mihai Pocorschi va concura la Tulcea, a mai precizat presedintele PNL.

O alta lovitura de imagine pe care au dat-o liberalii a fost convingerea campionului mondial la scrima, Mihai Covaliu sa candideze pentru un post de parlamentar, la alegerile din luna noiembrie din partea PNL, desi democrat-liberalii il anuntasera drept candidatul lor.